31 Mayıs 2012 Perşembe

Elmas Kesiciler ve Kullanım Alanları

Elmas Kesiciler
Bir çok farklı alanda Elmas kesiciler bulunmaktadır. Bunlardab bazıları şe şekilde sıralayabiliriz.
  • SE 8100 Segmentli elmas kesiciler: En uygun kullanım alanları, beton ve özel beton olmak üzere seramik, tuğla, granit ve inşaat malzemelerini kesme işleminde hızlı kesim sağlar. Kuru kesim yapmak üzere üretilmiştir.
  • SK 8200 Sürekli elmas kesiciler: Fayans başta olmak üzere, granit mermer seramik ve tuğla gibi malzemelerin sulu ve kuru kesimlerinde hassas kesim sağlar. Kesme işlemi sırasında malzeme kenarında kırık oluşturmaz.
  • TE 8300 Turbo Elmas Kesici: Özellikle mermer kesiminde ideal bir elmas disktir. Ayrıca beton fayans ve granit seramik, tuğla ve inşaat malzemelerinde hızlı kesim sağlar, kuru ve sulu kesim için uygundur.
  • TK 8400 Turbo Kanallı Elmas Kesiciler: Turbo kanallar sayesinde granit malzemelerde ideal olmakla birlikte mermer, seramik, tuğla, fayans ve inşaat malzemelerinde hızlı kesim sağlar. Kuru ve sulu çalışmak için uygundur. Üzerindeki turbo kanallar sayesinde hava sürkilasyonu sağlayarak kesme işlemi sırasında diskin çabuk soğumasına yardımcı olur.Yukarıdaki açıklamalar en çok kullanılan elmas diskleri ve kullanım alanlarının başında gelmektedir.
Elmas Disk Satın Almak İçin Tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder