31 Mayıs 2012 Perşembe

Fasarit Tabancası Ne İşe Yarar Nerelerde Kullanılır

FASARİT (PÜSKÜRTME BOYA)

Özellikleri ve Tatbiki
Tavan duvar ve bolme duvarlarındaki sıva hatarlarından oluşan pürüzler, küçük engebeler ve kıl çatlaklarından oluşan görüntü bozukluklarını tavanlardaki ışık yansımalarından oluşan çirkin görüntüleri %80 oranında yok etmesinden başka, yüksek tavanlarda (Düğün ve Konferans salonlarında) ses ve müzik akustiğini en aza indirdiği kanıtlanmıştır.
Bunun yanında, Daire, büro, ofis, mağaza, otel lobileri, düğün salonları, konferans salonları hertürlü oda koridor, merdiven kovaları (merdiven boşluğu) gibi her türlü zemine, isteğe bağlı renk çeşit ve irilikte tatbik edilir.
Kimyasal analizlerinde hiçbir petrol atığına rastlanmadığı için sağlık açısından tüm boya çeşitlerinden daha sağlıklıdır.
Tatbikinden sonra gerektiği hallerde 3-4 yıl sonra istenilen renk ve cinste tatbik edilebilir. Uygulanan Rule ile , plastik , yağlı boya veya recine esaslı vernik yapılabilir.

Uygulanması
 
Zemin boyası eski ise kazınıp temizlendikten sonra çoğunlıkta beyaza boyanıp kapı,tencere lamba abayuf avize ,dekoratif amaçlı yapılan kartonpiyer tavan göbeği gibi yerlerin naylonla örtülüp bantlarla kapatılmasından sonra kısa sürede komprosarle tatbik edilir.
Tatbiki esnasında ustanın ,tecrübe deneyim , dikkat ve hassas göz zevki ile bütünleşip belli yerlere yoğun olmamak suretiyle eşit aralık ve düzenle uygulanması gerekir.
Tatbik edilen zaminlerde bu çalışmalar uygulanmaz ise cins nitelik ve kalitede olmayacağı için bizleri tercih etmenize sıradan tecrübesiz kişilere itibar etmemelisiniz.
Tatbikinin özel bir zevk ve tecrübeye dayalı bir sistem olması dolayısıyla standartlara uyulması gereklidir. İtinalı ve kaliteli ustalığımızla müşterilerimizde güven sağlıyoruz.
Görünümü açısından bizim yıllara dayalı tecrübemiz sizin özel renk ve zevklerinize göre beyaz ,tek renk veya çift renk olarak uygulanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder